Cumhuriyet’in 100’üncü yılında, Türk yat sektörü Anıtkabir’de

MDN MEDIA

Tüm Yat İşletmecileri, Yatırımcıları, Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) üyesi 30 firma, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi

Anıtkabir’de düzenlenen törenin ardından sektörün öncü isimleri, mozaleye çelenk koyup, deftere imzalarını atarak, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı. TYBA Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Aysun deftere, TYBA adına Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygı, sevgi ve minnet duygularını yazdı.

Anıtkabir ziyaretinden sonra TYBA Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TBMM’ye yaptıkları ziyarette, Muğla Milletvekili Kadem Mete ile Türk ticari yatçılığının sorunlarını tartıştı.

Daha sonra TYBA, Başkent Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında, Thermopolium Gastronomi Akademisi’ni ziyaret etti. Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Turgut, TGA Müdürü Tuncay Timoçin ve öğretim görevlileriyle, gastronomi alanında eğitim gören gençleri nasıl Türk ticari yatçılığına kazandırabileceklerini konuştu.

ETİKETLER: , ,
Bunu Paylaşın