Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları başlıyor

MDN İstanbul

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 2’inci Uluslararası Yat Yarışları’nın İstanbul etabı, Galataport İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları, 25-27 Haziran’da Muğla ve 29 Ekim-31 Ekim İstanbul etaplarında gerçekleştirilecek. Galataport İstanbul’un ev sahipliğinde İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından DHL Express ana sponsorluğunda organize edilen yarış Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm, Dışişleri ve Gençlik ve Spor Bakanlıklarının katkılarıyla düzenlenecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda başlayacak etapta Cumhuriyet Kupası (İstanbul Boğazı), Mavi Vatan Kupası (Adalar parkuru) ve Barbaros Hayreddin Paşa Kupası (Caddebostan parkuru) yarışları düzenlenecek.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın