CNR Yacht Festivali başlıyor

MDN İstanbul

CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 16 yıldır düzenlenen Kara Boat Show’ları bu sene denizlere indi ve CNR Yat Festivali adını aldı.

Amatör denizcilik sektörüne ait tüm araç, aksesuar ve ekipmanların yanı sıra en yeni tasarımların da görücüye çıkacağı CNR Yacht Festival, 13 – 18 Ekim 2020 tarihleri arasında, Marintürk Marina / Pendik’te düzenlenecek. Mega yattan yelkenliye kadar her türlü teknenin sergileneceği fuarda amatör denizciler için daha az bütçeyle sahip olunabilecek tekne ve deniz araçları da yer alacak.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık ve YATED (Yat ve Tekne Endüstri Derneği) tarafından organize edilen CNR Yacht Festival’de mega yat, tekne ve yelkenliler ile birlikte şişme botlar, deniz motorları ve başlangıç tekneleri de sergilenecek.

CNR Yacht Festival, su sporları, rüzgâr sörfü, kürek, dalış, jetski ve flyboard gösterileri gibi çok sayıda etkinliğe de ev sahipliği yapacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın