Cedi Osman’dan kariyer rekoru

MDN MEDIA

NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, Los Angeles Clippers karşısında 7’de 7 üçlük isabetiyle kariyer rekoru kırdı. Cedi Osman’dan

Cleveland Cavaliers’in, Los Angeles Clippers’ı 122-99 yendiği maçta Cedi Osman, 7’de 7 üçlük isabetiyle kariyerinin en iyi maçını çıkardı. Milli oyuncu, “Türk Mirası Gecesi”nde 29 sayı ile kariyer rekorunu da eşitlerken, Cleveland Cavaliers tarihinin en fazla üçlük isabeti bulan 6. oyuncusu oldu.

22 dakika süre alan Cedi Osman, 29 sayı – 2 ribaund – 2 asist – 2 top çalma ve 1 blok ile oynadı. Milli oyuncu 2019’da Miami potasına da 29 sayı atmıştı.

Cleveland’ın farklı galibiyet aldığı maçta Darius Garland 16, Jarrett Allen 15 ve Caris LaVert’ta 12 sayı ile oynadı. Cedi Osman’dan

Los Angeles Clippers’ta ise, Brandon Boston Jr. 24, Amir Coffey 18 ve Moses Brown ile Moussa Diabate 13’er sayı ile oynadı. Clippers’ta ayrıca Kawhi Leonard, Paul George ve Reggie Jackson, forma giymedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın