Bulutlu Marine, SPBES’i tanıttı

MDN İstanbul

Bulutlu Marine tarafından gerçekleştirilen seminerde, SPBES'in batarya sistemleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

Bulutlu Marine, geçtiğimiz günlerde enerji depolama sistemleri alanında uluslararası denizcilik ve gemi inşa sektörünün önde gelen firmalarından olan SPBES ile yaptığı temsilcilik anlaşmasının ardından, SPBES ürünlerini Türk denizcilerine tanıttı.

Bulutlu Marine tarafından İstanbul Holiday Inn Tuzla’da bugün gerçekleştirilen seminerde, SPBES tarafından üretilen batarya sistemleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

SPBES CEO’su Brent Perry

SPBES tarafından üretilen bataryalar, enerji şebekelerinde ve ağır endüstriyel uygulamalarda dizel motorların yerini almak ve desteklemek amacıyla kullanılıyor.

Hibrit ve tam elektrikli feribot uygulamalarında, OSV projelerinde, hibrit mega yatlarda, endüstriyel makinalarda ve enerji şebekelerinde güvenli bir kullanım sunan SPBES batarya sistemleri, denizcilik ve endüstride güvenlik, güvenilirlik ve maliyetin en kritik olduğu uygulamalar için özel olarak tasarlanıyor.

Bunu Paylaşın