Bosphorus Cup’ın kazananı belli oldu

MDN İstanbul

İBB desteği ile bu sene 19’uncusu düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup’ta 50 yelkenli yarıştı.

İstanbul’da düzenlenen yelken yarışları iki gün sürdü. İlk yarış gününde Beşiktaş’ta Dolmabahçe Sarayı’nın önünden start alan yarışçılar, Çırağan Sarayı’nın önünden geçip, Anadolu Hisarı şamandırasından dönüşlerini gerçekleştirdiler ve tekrar başlangıç hattına gelerek yarışı tamamladılar.

Yarışmanın ikinci etabında ise 50 yelkenli ve 500 yelkenci yarıştı. Caddebostan açıklarında şamandıra yarışı düzenlenen iki etaptan oluşan etkinlikte, Levent Peynirci yönetimindeki Setur Marinas Cheese isimli tekne birinci oldu. Turnuvada genel klasmanında ikinciliği Mesa Sailing Team Shak Shuka, üçüncülüğü ise Essentia isimli yelkenli kazandı.

Etkinlikte şampiyonluğu göğüsleyen ekip, ünlü tasarımcı Can Yalman tarafından 2004 yılında tasarlanan, gümüş Turkcell Platinum Bosphorus Cup Döner Trofe Kupası’na bir yıl boyunca sahip olma hakkını kazandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın