Boğazda ilk Clarksons esintisi

Yeşim Yeliz Egeli

yesimegeli@marinedealnews.com

Clarksons’un İstanbul’da ilk defa Ajia Hotel’de düzenlediği parti, denizcilik sektörünün renkli simalarını biraraya getirdi. Güngen Denizcilik, İnce Denizcilik, Kaptanoğlu Holding, ile Nemtaş A.Ş., Geden Line, Düzgit A.Ş, Dünya Denizcilik, Deval Denizcilik, Yasa Holding, Bayraktar Denizcilik, Yıldırım Holding yöneticileri ile kuruyük ve tanker işletmecisi olan birçok sektör temsilcisinin katıldığı parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.
Partinin açış konuşmasını yapan Guy Campbell, “Öncelikle bu muhteşem gecenin koordinasyonunu büyük bir titizlikle yapan sevgili Alex Arlidge’e, sözümüz olan bu geceyi bize unutturmayan ve bugüne kadar çok iyi işler başaran genç meslektaşımız Murat Aktaş’a ve Clarkson adına bu güzel geceyi hazırlayan if pr’dan Yeşim Yeliz Egeli’ye ve geceye katılıp bizi onurlandıran tüm davetlilerimize teşekkür ederim.” dedi. Campbell konuşmasını Clarksons’un faaliyetleri ve gelecek hedeflerini anlatarak sürdürdü.
1852 yılında Londra’da kurulan Clarksons bu 150 yıllık mirası, yenilikçilik ilkesi ışığında, bugün 5 kıtada bulunan 27 ofisi ve 736 uzman yönetici kadrosu ile deniz ticaretinin birçok alanında servis vererek her geçen gün büyütüyor. Uluslararası müşterilerine yeni inşa, gemi kiralama, gemi alım-satım, lojistik ve finans gibi özellikli konularda aracılık, araştırma, veri oluşturma ve bir çok konuda portföy hazırlama ve danışmanlık hizmeti veriyor.

ETİKETLER:
Bunu Paylaşın
yesimegeli@marinedealnews.com