Bekliyoruz…

MDN İstanbul

Türk savunma sanayini 10 Kasım itibarıyla hareketli günler bekliyor. 10-13 Kasım tarihleri arasında yerli ve milli savunma sanayinin ana yüklenicileri ile yurtdışından katılacak savunma sanayinin dev firmalarını İstanbul’da bir araya getirecek SAHA EXPO ile başlayacak hareketli günleri Ankara’da 15-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek 10’uncu Deniz Sistemleri Semineri takip edecek. Altın sponsor olarak destek verdiğimiz SAHA EXPO’da etkinlik boyunca okuyucularımızla ve sektör temsilcileriyle 5 nolu salonda 5M-34 nolu MarineDeal News standında bulunacağız. Medya sponsoru olarak destek verdiğimiz 10’uncu Deniz Sistemleri Semineri’nde de sergi katılımcısı olarak yine sektörle ve okuyucularımızla bir araya geleceğiz.

Yerli ve yabancı farklı büyüklüklerdeki tedarikçileri buluşturacak olan SAHA EXPO uluslararası pek çok anlaşmanın yapılacağı SAHA EXPO’ya, Avrupa, Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Asya’dan profesyonel ziyaretçiler ve alım heyetleri de katılacak.

SAHA EXPO katılımcıları aynı zamanda fiziki fuardan hemen ardından, dünyanın İlk 3 Boyutlu Sanal Savunma ve Havacılık Fuarı, SAHA EXPO Sanal Fuarı’na da katılabilecekler. Dünyanın her bölgesinden sektör profesyonelleri, 7/24 ziyaret edebilecekleri Sanal Fuarda katılımcı firmaların 3D ürünlerini gerçeğe en yakın şekilde inceleyebilecek, broşürlerini okuyup indirebilecek, firmaların ve ürünlerin videolarını izleyebilecek, kartvizitlerini bırakabilecek, çevrimiçi yazışabilecek ve firma iletişim bilgilerine erişebilecekler.

10’uncu Deniz Sistemleri Semineri ise AFCEA-TR, ODTÜ-BİLTİR, TSS Haber Grubu ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı desteği ile 15-16 Kasım tarihlerinde Ankara (Gar) Oteli’nde gerçekleştirilecek. Çok sayıda savunma sanayi firmasının stantlarına da ev sahipliği yapacak Seminer’de çok sayıda oturum ve sunum gerçekleştirilirken, yerli savunma sanayi kuruluşları ASELSAN, HAVELSAN ve STM yetkilileri de konuşma yapacaklar.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın