Bakan Bilgin’den temmuz zammı mesajı

MDN İstanbul

Milyonlarca memur, asgari ücretli ve emekli temmuz ayında açıklanması beklenen maaş zamlarına odaklandı. Memur ve emeklilerin haziran ayında açıklanacak enflasyonla birlikte 6 aylık fark ve zamları belirlenirken diğer çalışanların zam oranları için de çalışmalar devam ediyor. Bakan Bilgin’den temmuz zammı mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada, “Enflasyon tahribatlarına karşı çalışanları korumak vazifemiz. Özel sektör emeklileri de dâhil temmuzda bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi Türkiye gerçekleştirecek durumdadır” dedi.

Temmuz zammı için çalışmaların sürdüğünü açıklayan Bakan Bilgin, “Enflasyonun tahribatlarına karşı çalışanların emeğini korumak bizim vazifemiz. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Temmuz ayına işaret eden Bilgin, “Sadece kamu çalışanlarıyla emeklileri değil, özel sektör emeklileriyle bağkurlulara da çeşitli konumlarda bulunan emekliler dâhil hepsini kapsayan, yalnızca enflasyon farkını değil, onların sosyal konumlarını destekleyecek çalışmaları da sürdürüyoruz” açıklamasını yaptı.

Bunu Paylaşın