Avrupa ve Güney Amerika yeni rotayla bağlanıyor

MDN MEDIA

Ocean Network Express (ONE) ve Cosco Nakliyat, Avrupa ve Akdeniz’i Güney Amerika kıyılarına bağlayan LUX konteyner hizmetine başlayacak

Bu yeni rotada, haftalık uğrayacak konteyner gemileri sayesinde Avrupa ve Akdeniz, Güney Amerika’yla birleşmiş olacak. Rota güzergâhında Hollanda, Rotterdam, Almanya, Hamburg ve Belçika, Antwerp gibi önemli limanlar var.

İlk gemi 28 Eylül’de yanaşacak

LUX hem ihracatçılar hem de ithalatçılar için Avrupa’nın en önemli limanlarına hizmet veren cazip bir alternatif olarak görülüyor. Lady Jane, bu hattın 28 Eylül’de Itapoa Limanı’na yanaşacak ilk gemisi olacak. 294 metre uzunluğundaki Marshall Adaları bayrağı taşıyan gemi, yaklaşık 5000 konteyner alma kapasitesine sahip.

Avrupa’dan Güney Amerika’ya tek direkt bağlantı

Itapoa Limanı Operasyon, Teknoloji ve Çevre Müdürü Sergni Pessoa Rosa Jr. LUX’ın, Lisbon’dan Güney Amerika’nın doğu kıyısına direkt bağlantı sağlayan tek servis olduğunu söyledi. Ayrıca, rotaya Buenos Aires, Arjantin, Montevideo ve Uruguay’ın da dahil olduğunu ekledi.

Yeni rotanın tüm durakları:

Rotterdam (Hollanda) – London Gateway (İngiltere) – Hamburg (Almanya) – Antwerp (Belçika) – Lisbon (Portekiz) – Algeciras (İspanya) – Santos (Brezilya) – Paranagua (Brezilya)– Montevideo (Uruguay) – Buenos Aires (Arjantin) – Itapoa (Brezilya) – Paranagua – Santos – Rio de Janeiro (Brezilya) – Algeciras – Rotterdam.

SeatradeMaritime News

ETİKETLER: , , ,
Bunu Paylaşın