Arkas, Rusya seferlerini başlatıyor

MDN İstanbul

Arkas Line, Sealand ortaklığı ile düzenlediği reefer servisi Rusya Ekspres Servis’i taze meyve ve sebze sezonuna bağlı olarak ekim sonundan itibaren Mersin Limanı’ndan tekrar hizmet vermeye başlayacak.

İki şirketin hatlarının birer gemiyle sürdüreceği bu ortak servis, ihraç edilen taze ürünleri Mersin Limanı’ndan 4 gün gibi kısa bir sürede, Novorossiysk üzerinden Rusya piyasasıyla ulaştıracak. Haftalık olarak hizmet verecek olan servise Cosco Hattı da slot anlaşmasıyla katılacak.

İlk aşamada servis rotasyonu olarak Mersin ve Novorossiysk limanları arasında faaliyet gösterecek olan servisin ilk gemisi olan BOMAR RESOLVE, 30 Ekim akşamı Mersin limanına yanaşacak. Takip eden haftalarda ise NELE MAERSK ve SINE A gemileri bu servis altında haftalık olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın