Anti-Fouling Atlas sektörle buluşuyor

MDN İstanbul

Biyolojik kirliliğin ne olduğunu ve çevreye olan etkilerini açıklamak adına uzun yıllardır çalışmalar yürüten Jotun, Anti-Fouling (AF) Atlas’ı sektörle buluşturuyor.

Anti-Fouling konusunda önemli bir kaynak niteliğindeki AF Atlas; gemi operatörleri, armatörler ve endüstri paydaşları için bir başucu kitabı olarak tasarlandı. Zengin içeriğiyle sualtı performans sistemi tasarımlarına yardımcı çözümler de sunan AF Atlas, Jotun’un sektörün bilgi ihtiyacını karşılamak için hazırladığı bir kılavuz görevi de görüyor.

Anti-Fouling Atlas

Biyolojik kirliliğin neden olduğu en büyük problemlerden biri olan gemi dış kaplama sualtı alanları performans düşüklüğünü engellemek için Anti-Fouling boya seçimi büyük önem taşıyor. Jotun, yüksek bir maliyete sahip olan bu seçime yardımcı olacak teknik bilgiler ve temel performans parametreleri içeren AF Atlas’la objektif bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Jotun, 90 yılı aşkın uluslararası deneyimiyle uzun yıllar emek harcayarak oluşturduğu, dağıtımına Aruna Denizcilik ile başladığı ve anti-fouling ile ilgili bugüne kadar hazırlanmış en kapsamlı kaynaklardan biri olan AF Atlasları, denizcilik fakültelerine de hediye ederek sektöre yön verecek olan gençlere destek olmayı amaçlıyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın