Alanya’da turist tekneleri yandı

MDN İstanbul

Alanya’nın Türkler Mahallesi’ndeki marinada bulunan iki tur teknelerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın sonucu 4 tekne alevler altında kaldı. Yangından etkilenen 2 tekne kullanılamaz hale geldi.

Türkler Mahallesi’ndeki limanda saat 22.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle iki teknede başlayan ve daha sonra 2 tekneye daha sıçrayan yangın sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi alırken, yangın uzun uğraşlar sonunda söndürüldü.

Teknelerden biri Hasan Çavuşoğlu’na ait
Alanya’da yerel medyada yer alan haberlere göre, yangında söndürme çalışmaları esnasında dumandan etkilenen bir tekne çalışanı hastanede tedavi altına alınırken yanan teknelerden birinin Hasan Çavuşoğlu’na ait Big Kral lakaplı tur teknesi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in, ifadelerine de yer verilen haberde, “Türkler Mahallesi’nde bulunan limanda maalesef 4 tane gezi teknemizde yangın başladı. Hem Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi hem de sahil güvenlik denizden müdahale ediyor. Tabi ki bunlar ahşap tekneler olduğu için çok hızlı bir şekilde yanıyor. Edindiğimiz bilgiye göre 4 teknenin de içerisinde kimse yokmuş. Burada bağlı duruyorlarmış. Şu ana kadar hiç bir can kaybı yok. Söndürme işlemi bittikten sonra arkadaşlarımız savcılık talimatı doğrultusunda jandarma ve sahil güvenlik tarafından gerekli soruşturma yapılacak,” sözleri yer aldı.

Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor’da Başkanlık görevini yürüten Hasan Çavuşoğlu aynı zaman Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da kardeşi

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın