Akdeniz’in en iyisi Türkiye

MDN İstanbul

Uluslararası kruvaziyer turizminde dünyanın önde gelen yayın kuruluşlarından olan ABD merkezli Porthole Cruise Magazine dergisinin okuyucuları, Türkiye’yi Akdeniz’in en iyi kruvaziyer destinasyonu seçti.

Türkiye’nin üst üste ikinci kez en iyi destinasyon seçildiği oylamada, Asya- Pasifik bölgesinin en iyi destinasyonu ise Singapur oldu. Porthole Cruise Magazine, okuyucularının oyları ile 1998’den bu yana gemi, liman, kruvaziyer şirketi, destinasyon gibi kategorilerde sektörün en iyilerini belirliyor.

Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Global Yatırım Holding (GYH) iştiraki Global Ports Holding (GPH) CEO’su Emre Sayın, “Kruvaziyer turizmi açısından iyi başlayan 2020 yılı, pandeminin etkisinin tüm dünyaya yayılmasıyla tüm sektörler açısından birtakım sıkıntılarla bitiyor. Sektörün, gelecek yıl ile birlikte hızlı bir toparlanma sürecine gireceğine inancımız tam. Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi olarak, tüm limanlarımızda yerel yönetimler ve kruvaziyer şirketleri ile iş birliği içinde gerekli önlemleri aldık. Porthole Cruise Magazine gibi prestijli bir yayının bu yıl da Türkiye’yi Akdeniz’in en kruvaziyer destinasyonu seçmesi, kruvaziyerlerin seferlerine başlamasından sonraki dönem için beklentilerimizi artırdı. Kuşadası, Bodrum ve Antalya kruvaziyer limanlarımızda pandeminin ardından daha fazla kruvaziyer göreceğiz” dedi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın