Akar’dan Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’na ziyaret

MDN MEDIA

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Gölcük’teki Donanma Komutanlığı’na geldi. Donanma Komutanı Koramiral Kadir Yıldız tarafından karşılanan Bakan Akar, onur kıtasını selamladı. Daha sonra Donanma Komutanlığı’nın faaliyetlerine ilişkin brifing alan Akar, talimatlar verdi. Akar, beraberindeki komutanlarla inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Akar denizaltıya indi Donanma Komutanlığı’na

3 Ocak itibarıyla deniz kabul testlerine başlayan Piri Reis’in üst güvertesine gelişinde denizcilik geleneklerine uygun olarak “silistre” adı verilen denizci düdüğü çalınarak karşılanan Akar, personeli selamlamasının ardından denizaltıya indi. Denizaltı komutanından devam eden deniz kabul testleri ve faaliyetlere ilişkin bilgi alan Akar, denizaltı personeli ile bir araya geldi.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın