Accelleron’dan Mercy Ships’e destek

MDN MEDIA

Accelleron, sivil toplum kuruluşu Mercy Ships’in işlettiği hastane gemisi MV Africa Mercy’nin turbocharger motor bakımına destek verdi

Cüzi bir miktara yapılan bakım sayesinde gemi, gelişmekte olan ülkelere bedava sağlık hizmeti götürmeye ve temiz ameliyat yapma imkânı olmayan yerlerdeki insanları eğitmeye devam edebilecek.

5 ameliyathane ve 80’den fazla hasta kapasiteli yatak bölümü olan 43 yaşındaki gemi, Durban Güney Afrika’da bulunan DORMAC Tersanesi’nde havuzlandı. Accelleron mühendisleri 4 VTR320 turbocharger ana motora bakım yaptı.

Gönüllü ekiplerden oluşan ve gittiği her ülkenin Sağlık Bakanlığı’yla koordineli çalışan sivil toplum örgütünün iki ameliyat gemisinden biri olan Africa Mercy’e yapılan bakımda, tahrik motorlarının herhangi bir sorun yaşamadan çalışacağı kontrol edildi. Mercy Ships ile yapılan bu işbirliği, Accelleron’un yardım kuruluşlarına destek verme projelerinin portfolyosunu genişletmesinin bir parçasıydı. Önümüzdeki iki yıl içerisinde 100’den fazla projeye destek vermeyi hedefleyen şirket bu yıl 15 projeyle sivil toplum ihtiyaçlarını karşılayacak.

Mercy Ships Operasyonlar Müdürü Ciaran Holden, Accelleron’un 4 turboşarjlı itici motorlara yaptığı bakım sayesinde, yardıma ihtiyaç duyan toplumlara hayati yardım götürmeye devam edebileceklerini ve Mercy Ships olarak hem fon bulmak hem de teknik bakımları yaptırma konusunda birkaç denizcilik firmasından destek bulabildikleri için şanslı olduklarını söyledi.

Accelleron Servis Bölümü Başkanı Roland Schwarz, Accelleron olarak topluma pozitif destek sağlayan bir firma olmayı amaçladıklarını dile getirdi. Africa Mercy’e verdikleri destekle, Mercy Ships’in bütçesini teknik bakımdan çok insan hayatı kurtarmaya ayırabileceğini ve onlara ihtiyaç duyan toplumlara yardım edebileceklerini ekledi.

gCaptain

Bunu Paylaşın