ABD Artistik Patinaj Şampiyonası başlıyor

MDN MEDIA

2023 ABD Artistik Patinaj Şampiyonası şimdiye kadarki en çeşitli yarışmacı grubuna ev sahipliği yapacağı organizasyona hazırlanıyor. 23 Ocak Pazartesi günü San Jose, California’da başlayacak etkinliğin performans geliştirme kampında yarışan veya yer alan 10 Diversify Ice elçisi olacak

Kendini gösteremeyen patenciler için fırsat yaramayı misyon edinen Diversify Ice, ayrıca 18Şubat’ta Lakewood, California’da bir Skate Raiser (bağış toplama ve bilinçlendirme) etkinliği planlıyor.

“Siyahi patencilerin yükselişi umut verici” ABD Artistik Patinaj

Antrenör ve eski buz dansçısı Diversify Ice Yönetim Kurulu Üyesi Nathan Truesdell, “Diversify Ice elçileri mesajımızı güçlendirmek ve yeni toplulukları sporumuza katılmaya teşvik etmek için her fırsatı kullanıyorlar. Elçilerin gelecek nesle akıl hocalığı yapması çok önemli.” dedi. Truesdell ayrıca ABD Şampiyonalarında siyahi patencilerin varlığının ilerleme anlamına geldiğini ve kendisine gelecek için umut verdiğini söyledi.

Truesdell, “Hala birçok zorluk olsa da, yeterince temsil edilmeyen topluluklardan gelen her yeni patenci dalgası, paten dünyasında giderek daha fazla kabul görüyor, bu harika. Bir topluluk olarak sporda bugüne kadar geldik, ancak daha ne kadar ileri gidebileceğimizi ve gideceğimizi düşünmek hala çok heyecan verici” ifadelerini kullandı.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır. 

Bunu Paylaşın