23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

MDN İstanbul

“Değerli MarineDeal News gazetesi,

Geleceğimizin mimari çocuklarımız için deniz dostları olarak bize nisan sayınızda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında miniklerimizin, kalplerinden ve sonsuz hayâllerinden aktardıkları çalışmaları paylaşma imkânı verdiniz. Bağımsızlığa giden yolda, Gazi Meclisimizin açılışı “Ulusal Egemenliğin” başlangıcıdır. Bu anlamlı tarih dünyada emsali olmayan “Çocuk Bayramı”nın da tarihidir.

Cumhuriyetimizin mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ülkemizin denizde, havada, karada yılmaz savunucusu olan askerlerimizi minnetle anıyoruz.

Mavi Vatan’ın güzel çocuklarının, “Bana Çocukluğunu Anlat Miniklerinden Mesaj Var” isimli çalışmalarını en içten dilekleriyle gönderiyoruz.

Mavi Vatan’ın Bahriyelileri “Bana Çocukluğunu Anlat” projesi öğretmen ve öğrencileri sizlere selam ve sevgilerini yolluyor.”

Nesrin DÖRTBÖLÜK / Tülay BAYDİL
Proje Kurucuları
Kastamonu

23 Nisan 23 Nisan

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın