2020’nin en iyi uluslararası marinası Yalıkavak’ta

MDN İstanbul

Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülü oylamasında “2020 En İyi Uluslararası Marinası” ödülünün sahibi Yalıkavak Marina oldu. Tekne sahipleri ve deniz tutkunları tarafından en çok oyu alıp, Dünyanın En İyi Uluslararası Marinası’’ seçilen Yalıkavak Marina ülkemize yeniden büyük bir gurur yaşattı.

Yalıkavak Marina, Marina Direktörü Deniz Akaltan, “The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası oylamasında geçen yıl kazandığımız Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası ödülünün ardından ülkemize bu onurlu ödülü getiren ilk ve tek Türk marinası olmanın kıvancını ve onurunu yaşıyoruz. Türkiye’nin gururu ve ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina olarak dünya çapında kazandığımız bu büyük başarıda emeği olan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

2020’nin En İyi Uluslararası Marinası seçilmelerinde en büyük etkenin hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak olduğunu belirten Akaltan, “Yalıkavak Marina olarak Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil etmekten ve bu ülkeye hizmet vermekten dolayı büyük gurur duyuyoruz. Türkiye’nin yararına olacak şekilde çalışmalar yapmaktan da son derece onurluyuz. Yalıkavak Marina olarak son üç yılda art arda kazandığımız Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası ve son olarak En İyi Uluslararası Marina ödülünü Türkiyemize armağan etmekten dolayı da büyük gurur duyuyoruz. Yalıkavak Marina olarak amacımız Türkiye’yi dünyanın en iyi ve en profesyonel lüks resort destinasyonlarından biri haline getirmek ve bu yolda çok çalışmaya devam etmektir,’’ şeklinde konuştu.

“Burada her şey Sizin için…” (It’s all about You…) mottosu ile deniz tutkusunu yılın 12 ayı kesintisiz yaşatan Yalıkavak Marina, 620 yatı aynı anda ağırlayabiliyor ve hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam tarzı ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Yalıkavak Marina aynı zamanda 140 m LOA’ya kadar yatları ağırlayabilme kapasitesi ile Akdeniz’in bir numaralı marinası olma özelliğini de koruyor.

Bu haberin/makalenin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmeden yayımlanamaz. Kaynak gösterilse dahi aktif link verilerek kullanılabilir. Kaynak göstermeden ve aktif link vermeden yayımlayanlar hakkında yasal işlem başlatılır.

Bunu Paylaşın