Süper yat üreticisi Majesty Yachts, Majesty 110’u tanıttı

MDN İstanbul

Dünyanın en iyi 10 süperyat üreticisi listesinde yer alan Majesty Yachts, Türkiye distribütörü B&C Marine’le birlikte Çırağan Palace Kempinski’de “Majesty Yachts Özel Gösterim”inde yat severlerle buluştu. Majesty Yachts, dünyanın en seçkin yat fuarları arasında bulunan Cannes & Monaco Boat Show’larına katılım öncesi 2016 yılında suyla buluşan Majesty 110’u İstanbul’da özel bir davette tanıttı.Majesty Yachts’ın, Dubai’de yer alan ve 36 yıldır yat ve süper yat üretimi özel tersanesinde üretilen Majesty 110, Majesty Yachts’ın lüks 3 deck flybridge motor yat serisine en son eklenen modelleri arasında. 34 metre uzunluğu ile Majesty 110, özgürlük ve yaşam stili temaları göz önüne alınarak geniş iç mekan ve büyük açık hava eğlence özelliklerini sunmak adına eşsiz bir şekilde tasarlanmış. Geniş iç kabinleriyle Majesty 110 misafirlerini rahatça ağırlama kapasitesine sahip.
Majesty Yachts’ı, Türkiye’de temsil eden yat distribütörü B&C Marine Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erer ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtıma Majesty Yachts Satış Başkanı Notis Menelaou katıldı.

Menelaou, “Türkiye Pazarı’nı Avrupa ve Akdeniz’deki en güçlü pazarlardan biri olarak görüyorum. Her bir pazarı bireysel olarak ele almak gerekirse; Yunanistan, Fransa, İtalya, İspanya gibi ülkeler arasında, tekne konusunda Türkiye’nin en önemli pazar olduğunu söyleyebilirim. Eğer Türkiye’de denizciliğin ve tekne sektörünün geleceği hakkında konuşmak gerekirse, dünyada meydana gelen her iniş çıkışa rağmen, Türkiye’deki pazarın büyümeye devam edeceğini düşünüyorum. İnsanlar tekne almaya devam edecekler, çünkü Türkler tekneleri ve denizi çok seviyor. Buradaki arkadaşlarımızla ve müşterilerimizle iş yapmaya devam edeceğimiz yılları sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Majesty Yachts Türkiye Distribütörü B&C Marine Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erer ise, “Bu sene B&C Marine’nin 10’uncu yıldönümünü kutlamaktan gurur duyuyoruz. 10 yıl önce deniz ve tekne tutkusuyla bu işi yaratmaya karar vermemizden itibaren bu yolda bizimle birlikte olan ekibimize ve sadık müşterilerimize müteşekkiriz. B&C Marine, güçlü adı ile müşterileri tarafından saygı ve güvene sahip olmasının yanı sıra, insanların deniz ve tekne tutkularına sevgi ve saygı duyarak da var olacaktır. Majesty Yachts gibi dünyanın önde gelen bir süperyat markasının Türkiye temsilciliğini üstlenmekten de büyük mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda da tekne tutkunlarına özel proje ve etkinlerimizi sürdüreceğiz,” dedi.

Bunu Paylaşın