Sanmar ‘İsteğe özel üretim’ felsefesiyle Tugnology 19’a katılıyor

MDN İstanbul

Dünyaca ünlü Robert Allan Ltd dizaynları ile son teknoloji yeni nesil römorkörlerden oluşan bir portföye sahip Sanmar Tersanesi, ‘’İsteğe özel üretim’’ felsefelerini vurgulamak amacıyla, 14-15 Mayıs tarihlerinde Liverpool’da gerçekleşecek Tugnology 19’a katılıyor.

Sanmar Tersaneleri Dizayn Müdürü Özer İlhan, ‘‘Ekibimizde, sadece iyi bir gemi inşa mühendisi olmalarının yanı sıra, gemi inşaatı dizaynına özel bilgisayar programlarını da üst düzey bir biçimde kullanabilecek seviyede kendisini yetiştirmiş çok özel takım arkadaşlarımız bulunmaktadır. Onların bu yetkinlikleri, müşterilerimize standart model üzerinde yapılacak modifikasyonların nasıl etkiler yaratacağını gösterebilmek adına çok önemli bir araç olarak önem arz etmektedir. Son olarak İngiliz Targe Towing firmasının sahibi ve aynı zamanda genel müdürü olan Tom Woolley’e, verdikleri son römorkör siparişleri için belirtilen özel isteklerinin, tekne üzerinde nasıl görüneceği hakkında; İstanbul Tuzla’da bulunan genel merkezimizde dizayn ekibimizden Özge Abanuz tarafından özel bir sunum yapıldı,’’ dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden derece ile mezun olan Özge Abanuz, 2013 yılında katıldığı Sanmar ailesinde, şirketin ilk kadın gemi inşaatı mühendisi olma unvanını sahip.

Sanmar Tersanelerinde inşa edilen 200 civarı römorkör; Afrika, Ortadoğu, Orta ve Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’da, kısacası tüm dünyada faaliyet gösteriyor. Bu römorkörlerin içinde hem Voith ve Z-Drive traktör tipi tekneler hem de ASD tipi tekneler bulunuyor.

Bunu Paylaşın