Rixos Sailing Cup Göcek 2018 nefesleri kesti

MDN İstanbul

“Dostluk Kazansın” sloganı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Rixos Sailing Cup Göcek 2018, 11-14 Ekim tarihleri arasında Rixos Premium Göcek’te yelken tutkunlarıyla buluştu. Heyecanın doruğa çıktığı yarışmanın sponsorluğunu Nissan, Egemden, King ve Marintürk üstlenirken, izleyenler 25 tekne ve 200 sporcunun kıyasıya rekabetine şahit oldu.
Akdeniz bölgesinin huzur veren doğa ve denizine sahip Göcek koyunda Rixos Premium Göcek’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Rixos Sailing Cup 2018, bu sene de yelken severlerin ilgi odağı oldu. İzyakası Mevkii’nden başlayan yarışta geçen yıllarda olduğu gibi Türkiye Yelken Federasyonu, Göcek Yelken Kulübü ve hakem komiteleri tarafından çizilen rota takip edildi.
“Dostluk Kazansın” sloganıyla üç gün boyunca heyecan ve eğlence dolu mücadelelerin yaşandığı Rixos Sailing Cup’ta IRC 1 kategorisinin birincisi İzmir Yelken isimli tekne ile Xone Sailing Team olurken, IRC 2 kategorisinde Alize 34.7 isimli tekne ile Anadolu Efes Takımı,Freshmen 1 kategorisinde Blues Breaker isimli tekne ile Jeremy Stroke ve ekibi; Freshmen 2 kategorisinde ise Dodo isimli tekne ile Zekeriya Aydın ve ekibi birinci oldu.
Bunu Paylaşın