Prista Oil, dağıtım ağını yeni ülkelerle genişletiyor

MDN İstanbul

Türkiye ile birlikte yedi ülkede Gulf Marine yağlarının distribitörlüğünü  ve  üretimini yapan Prista Oil, Baltık Bölgesi’nde lider olma stratejisi doğrultusunda Polonya’da düzenlenen 18. Baltexpo Fuarı’na katılarak çevreci ürünlerini tanıttı

Gulf Marine yağlarının yedi ülkede distribütörlüğünü yapan Prista Oil, 7-9 Eylül tarihleri arasında Gdansk (Danzig)’da düzenlenen 18. Baltexpo fuarına katılarak yeni ürün ve hizmetlerini uluslararası arenada tanıtma fırsatı buldu. Özellikle tersaneler ve armatörlerin yoğun ilgi gösterdiği Fuar, Baltık Bölgesi’nin en önemli organizasyonları arasında yer alıyor.
Geçtiğimiz 3 yılda Litvanya, Letonya , Estonya ve , Finlandiya gibi Baltık ülkelerinde  faaliyet alanını geliştiren ve yeni dönemde Polonya Pazarında da yerini almaya hazırlanan Gulf Marine, gerek  çevreci ürün gamı gerekse hızlı hizmet garantisiyle pazardaki yerini sağlamlaştırdı.
Ürün gamında bulunan çevreci bio yağların katılımcıların büyük ilgisini çektiğini kaydeden Prista Oil Türkiye İkmal Müdürü Gülsen Öztürk, firmanın genişleyen hizmet ağı ve planlamalarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.“Gulf Marine olarak ürün kalitemize, hizmet hızımıza güveniyoruz.  Yeni pazarlar bizler için cazibe kaynağı olduğundan bu tür uluslararası fuarlarda yer almayı önemsiyoruz. Şu an Türkiye, Bulgaristan ve Romanya deniz yağları pazarında lider firmalardan biriyiz. Her geçen  gün gelişmeye ve kendimizi yenilemeye  devam ediyoruz.  Dünya genelinde 900’ün üzerinde limanda ikmal yapmaktayız, durum böyle olunca fuarda katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştık.” dedi.

Bunu Paylaşın