Pîrî Reis Üniversitesi yelkende iddialı

MDN İstanbul

“Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2015” Yelken yarışında Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü yarış ekibi IRC 4 sınıfında 3. olarak ilk kez katıldığı bu yarışmada önemli bir başarıya imza attı.

PRU Yelken Kulübü Başkanı Denizcilik Fakültesi 4.sınıf öğrencisi Anıl BATI, ülkemizin ilk denizcilik ihtisas üniversitesi olan Pîrî Reis Üniversitesi’nin çatısı altında ulusal ve uluslararası platformlarda yer almanın Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü üyeleri/öğrencileri için çok büyük ayrıcalık olduğunu ve bu durumdan büyük bir kıvanç duyduklarını ifade etti.

“Yeni kurulan bir üniversite öğrenci kulübü olarak birçok faaliyetlerde ve yarışlarda Üniversitemiz’i temsil ediyoruz. Kulüp üyelerinin katılımıyla geçen kısa zamanda başarılı sonuçlar elde eldik ve bunu hep birlikte hareket etmemize borçluyuz.

Bunun en son örneğini Bosphorus Cup’15 teki gelen başarıdır. Dümencimiz Aydıncan Albayrak, Buğrahan Toğaçar, Rıza Mert Kalfa, Kaan Günal, Anıl Çetin, Turgut Akboyun ve Bahadır Şentürk yarış ekibinde yer alan arkadaşlarımın sergilediği olağanüstü performans ve özveri ile bir başarı daha elde ettik.

Hedefimiz her zaman başarı elde etmektir, bunları da sırasıyla gerçekleştirdik ve devamlılığı için de çalışacağız. Bizler mezun olmadan şu an için öncelikli olan ve kalan tek hedefimiz Üniversitemiz’e ve kulübümüze bir tekne aldırmaktır.

Son olarak bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm Pîrî Reis Üniversitesi Yönetimine, Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu’na, Kulüp Danışmanımızave sponsorlarımızdan Hempel firması ile yelken eğitimi sponsorumuz İstanbul Sailing Academy kurumuna verdikleri destek ve katkılardan dolayı teşekkür ederim.

Pîrî Reis Üniversitesi Yelken Kulübü
PRU Yelken Kulübü, 2014 yılı başında denizci kökenli öğrencilerin kurmuş olduğu  bir üniversite öğrenci kulübü olup, ulusal ve uluslararası yelken organizasyonlarında Pîrî Reis Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil etmeyi misyon olarak belirlemiş ve bu amaç doğrultusunda da katılımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Bunu Paylaşın