MSC Seaview, son 12 ayda üçüncü MSC Cruises gemisini denize indirdi

MDN İstanbul

MSC Cruises şirketinin yeni bayrak gemisi MSC Seaview; seyahat acenteleri, uluslararası medya kuruluşları, MSC Cruises ile MSC Group şirketlerinin en üst düzey yetkilileri ile VIP konukların katılımıyla isimlendirildi ve suya indirilme töreni gerçekleştirildi.

Denizcilikte önemli bir seremoni olan ve Christening olarak adlandırılan, isim verme ve suya inme töreni İtalyan televizyon yıldızı Michelle Hunziker tarafından sunuldu. Geminin isim annesi olan Sophia Loren bizzat ismini verdiği 13’üncü MSC Cruises gemisinin açılış kurdelesini kesti.

Cruise sektöründe sadece yeme içme, eğlence ve gezi üzerine tasarlanan birçok geminin aksine; MSC Seaview misafirlerine güvertelerinde ve yürüme alanlarında daha fazla genişlik-ferahlık vermek üzere yapıldı. MSC Seaview, teras ve balkon gibi daha geniş dış alanlara sahip kabin ve süitlerden oluşmakta.

MSC Seaview, MSC Cruises filosunun 15’inci gemisi olarak, 10,5 milyar euroluk yatırım planı çerçevesinde son 12 ayda hizmete sokulan üçüncü gemisi oldu.

MSC Seaview ilk seyahatine 10 Haziran’da Cenova’dan başladı; Batı Akdeniz’de aralarında popüler limanlardan Cenova, Marsilya ve Barcelona’nın olduğu altı limanda duracak ve yoğunlukla tercih edilen Akdeniz coğrafyasındaki Napoli, Sicilya’nın Messina ve Malta’nın Valetta limanlarına da uğrayacak.

Bunu Paylaşın