Merakla beklenen buluşma “Elemental Sound’’ 14 Temmuz’da Bodrum’da!

MDN İstanbul

Islandman

Doğanın tam ortasında, dört farklı elementten oluşan ve özgün seslerden beslenen bir festivale hazır olun.  Elemental Sound, müziğin farklı renklerini tek bir alanda toplayarak Xuma Village’a yerleşiyor. Gökyüzünün, toprağın, denizin ve ormanın hep yanında olduğu Elemental Sound’da bazı şarkıları içinize çekecek, bazı şarkıların üzerine basacaksınız; bazı şarkılarda yüzüp, bazı şarkılarda yanacaksınız.

Gökyüzünün, toprağın, denizin ve ormanın içiçe olacağı Elemental Sound, Fire, Air, Water ve Earth sahnelerine yayılacak programında birbirinden değerli sanatçılara/gruplara, atölyelere ev sahipliği yapacak.

David August

Elemental Sound’da kimler var?
– David August
Sahnede bazen tek başına, bazen de Alman Senfoni orkestrasıyla büyüleyici performanslar sergileyen David August, Elemental Sound’un Fire sahnesinde müziğin en yeni ve en ateşli hallerinden birini sergileyecek.
– HVOB
Müzik sahnesinde henüz beş yıllık bir geçmişi olsa da HVOB, kurucuları Anna Müller ve Paul Wallner’in vizyoner ruh bileşimiyle kısa sürede elektronik müzik sahnesinde saygın bir yer edinmeyi başardı. Avusturyalı ikili, 21’inci yüzyılın pop çizgisini melodik seslerle tekno müziğine taşıyarak kendi yolunda yürümeye devam ediyor. Paul’un minimal tekno düzeni, Anna’nın yumuşacık vokaliyle ortaya çıkan dans müziği, Fire sahnesinde dinleyiciyle buluşacak.
– Unders
2016 yılında yayımladığı doğu motifleriyle süslü “Syria” şarkısı ile elektronik müzik sahnesine yeni marş kazandıran Unders, bugüne kadar Burning Man ve Fusion olmak üzere pek çok önemli festival kadrosunda yerini aldı. Kendi prodüksiyonlarının yanı sıra Stimming, Satori, Jonas Saalbach, Noraj Cue, Mira, Nico Stojan ve Edu Imbernon gibi önemli isimlere de remiksler hazırlayan Unders, 14 Temmuz’da Elemental Sound’daki Water sahnesinde yerini alacak.
– Light in Babylon
Çeşitlilik, özgürlük, barış ve ışıkla dolu ezgilerle 2010 yılında kurulan Light in Babylon, çok kültürlü birlikteliğin eşsiz bir müzikal dışa vurumu. Light in Babylon, Orta Doğu’nun kültürel füzyonunun müzik sahnesine en naif yansımalarından biri olan 2016 çıkışlı son albümleri “Yeni Dünya”yı da yanlarına alarak Elemental Sound’un Air sahnesine yerleşecek.
– Islandman
Tolga Böyük’ün solo projesi olarak dünyaya gelen Islandman, electro kraut’tan afro beat’e uzanan kozmik bir yolculukta açık havaya karışabilen dans hareketleriyle Elemental Sound’da yerini alacak. Gerçek bir müzik tutkununun sunacağı muhteşem performans için Air sahnesinde yerinizi alın.

Džambo Aguševi Orchestra

– Džambo Aguševi Orchestra
Balkan neşesini içimize çekmemizi sağlamak için Elemental Sound’un programına dahil olan Džambo Aguševi Orchestra, brass band olarak Air sahnesinin açılışını yapacak.
– Mind Shifter
Yerli sahnemizin synth ile kusursuz birleşimler ortaya çıkaran grubu Fire sahnesinde olacak. Mind Shifter’dan çıkan melodiler, hayatı ve yaşadığınız yeri sevdirdiği kadar anı sorgulamanıza ve isyankar yanınızın tetiklenmesine de neden oluyor.
– Elif
Organik geçişleri, melodic, minimal ve deep soundları aynı eve çıkartmayı başarması ve elektronik müziğin rol çaldığı dans pistlerinde sessiz sakin insan kabul etmeyen politikasıyla başta İstanbul olmak üzere Berlin’den New York’a kadar çalmadık yer bırakmayan Elif, Elemental Sound Festivali’nin açılışını yapacak.

Bunu Paylaşın