İzmir Enternasyonal Fuarı ile ticaret ve eğlence bir arada

MDN İstanbul

İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün süren etkinlikleriyle fuar misafirlerine eğlence dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Konserden tiyatroya, sinema gösterimlerinden müzikal gösterilere, söyleşiden sokak gösterilerine her yıl heyecanla beklenen ve her kesime hitap eden birçok etkinlikle birlikte İzmir Enternasyonal Fuarı; 6-15 Eylül’de 88’inci kez kapılarını dünya ticaretine ve kültür alışverişine açacak.
Geçtiğimiz yıl Sırbistan’ı konuk eden İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yılsa dünya devlerinden Çin Halk Cumhuriyeti’ni partner ülke olarak ağırlayacak.
Farklı sektörleri bir araya getiren ülkenin ilk ve tek genel ticaret fuarı İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bu yana dünyadaki yenilikleri ve gelişmeleri Türkiye ile buluşturmanın yanı sıra ülkenin ticari perspektifini genişletip, yarattığı kültürlerarası etkileşim ortamı ile ülkenin kültürel gelişimine de katkıda bulunuyor.
Ticaret hacmi yüksek olan sektörlerin gelişimini teşvik eden ve bu misyonunu teknolojinin nabzını tutarak güncelleyen İzmir Enternasyonal Fuarı, Cumhuriyet’in ilk yıllarından bu yana sahip olduğu “ticaret öncüsü” konumunu güçlendirerek koruyor. Fuar kapsamında organize edilen İzmir İş Günleri’ndeki ikili görüşmelerde güçlü ticari bağlantılar kurularak kârlı iş anlaşmalarına imza atılmakta. Fuarın ilk 5 günü yapılan bu görüşmelerle birlikte İzmir Enternasyonal Fuarı 88’inci yılında da katılımcılara yeni yatırım fırsatları sunan bir “uluslararası ticaret platformu” yaratmayı hedefliyor.
Bunu Paylaşın