Dünya gemi tedarikçileri 23-24 Kasım’da İstanbul’da

MDN İstanbul

Dünya denizcilik sektörünün köklü derneklerinden “ISSA-International Shipsuppliers & Services Association (Uluslararası Gemi Tedarikçileri Birliği) tarafından 1955 yılından itibaren her yıl dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen kongre ve fuar, bu yıl 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde, İstanbul’da Wyndham Grand Levent Otel’de düzenlenecek.
2009 yılında İstanbul’da TURSSA’nın (Gemi Tedarikçileri Derneği) ev sahipliğinde yapılan organizasyon, bu yıl yine TURSSA’nın ev sahipliğinde ve organizatörlüğünde gerçekleşecek ve dünyanın yaklaşık 100’den fazla ülkesinden yerli ve yabancı katılımcıların (Gemi Tedarikçileri, Armatörler, Gemi İşletme Firmaları vb.) olacağı organizasyon, sektörünün birçok temsilcisini bir araya getirecek.
T.C. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran tarafından açılışı yapılacak organizasyon, “Global gemi tedarikçiliği, yarının denizcilik dünyasına hazır mısınız?” temasıyla düzenlenecek.
Organizasyonda yerli ve yabancı sektör paydaşlarının katılımıyla; sektörün dijital dönüşümü, blockchain teknolojisi ve sektöre etkileri, e-ticaret devrimi, gemi geri dönüşümü ve gemi tedarikçilerin görevleri konu başlıklarında konferans ve paneller gerçekleşecek. Organizasyonun açılış günü akşamında resepsiyon ve organizasyon süresince otel içerisinde fuar da gerçekleşecek.
Bunu Paylaşın