DTO Bodrum Şubesi, sektörel farkındalık için eğitim seminerleri düzenliyor

MDN İstanbul

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, üyelerinin mesleki yetkinliklerini geliştirmek ve sektöre vasıflı eleman yetiştirmek düşüncesiyle bir dizi eğitim semineri düzenliyor.

Bodrum Deniz Ticaret Odası (DTO) ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinin, sektörün işverenlerine ücretsiz olarak verecekleri bu seminerlerde katılımcılara verilecek teorik bilgilerle birlikte, farkındalık oluşturmak da amaçlanıyor.

Bodrum’un gerek konumu gerekse ticari yat filo büyüklüğü olarak dünyada benzeri olmayan bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Bodrum DTO Şube Başkanı Orhan Dinç, “Verilecek olan seminerlerin, Akdeniz çanağının en önemli deniz turizmi bölgesi olan Bodrum’da, yatçılarımızın hizmet kalitesinin ve bilinirliğinin artırılması amacıyla, daha sonra verilecek eğitimlere ışık tutması planlanmaktadır. İşverenlere hitap edecek olan seminerlerin ardından; iş disiplini ve mesleki standartların sağlanması, yapılan işlerin kalite ve veriminin yükselmesi, fırsat eşitliğinin yaygınlaştırılması, bir tarafta genç insanlara başarılı bir meslek yolu hazırlamak, diğer yandan ekonomiye vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla verilecek eğitimler belirlenecektir. Bu yüzden bütün üyelerimizi düzenleyeceğimiz seminerlere katılmaya davet ediyorum,” dedi.

Bodrum DTO Şubesi’nde gerçekleşecek seminer konuları ve tarihleri şu şekilde:
26 Ocak 2019 Cumartesi Günü saat 13.30-16.00 Kriz Yönetimi
2 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Müşteri İlişkileri Yönetimi
9 Şubat 2019 Cumartesi saat 13.30-16.00 Denizcilikte Liderlik

Bunu Paylaşın