CCN 31 metrelik süperyat Francesca’yı görücüye çıkardı

MDN İstanbul

İtalyan yat üreticisi Cerri Cantieri Navali, şimdiye kadar ürettiği altıncı 102’ Flyingsport yatı olan ve Amerikalı sahibine teslim edilmek için gün sayan Francesca’nın lansmanını, 40 metre uzunluğundaki Kanga’sının hemen ardından gerçekleştirdi. İç mekânın tasarımcısı Tommaso Spadolini, ana güverteye açık bir köy mutfağı ekledi. Elektrik sistemiyle çalışan sıvı kristalli filmle gölgelendirilebilen ana salonu, büyük pencereleri sayesinde doğal ışıkla aydınlanıyor. Yatta kullanılan çınar, koyu ahşap, cam ve metal mobilyalar hem klasik hem de cesur tasarımlı bir iç mekâna sahip olmasını sağlıyor.

23 m2’lik büyük kaptan köşküyle, buz yapıcısıyla, barbeküsüyle, tropik havalandırma sistemiyle ve özel üretim buzdolabıyla Francesca, tropik deniz yolculukları için biçilmiş kaftan. Bunların yanında, 1,2 metreyle sınırlandırılmış derinliği, sığ kıyılarda da güvenli ve hızlı yol almasını sağlıyor.

Francesca’ya güç veren iki adet MTU 16V2000 M96L motoru, azami hızı 38 knot olan teknenin, ortalama 32 knot hızla 400 deniz mili mesafeyi kat etmesine imkân veriyor.

Bunu Paylaşın