Aya İrini’nin büyülü atmosferinde unutulmayacak performanslar

MDN İstanbul

Topkapı Sarayı’nın 1’inci avlusunda bulunan, Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte halihazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserleriyle 26 Mayıs tarihinde İstanbullular dünya starlarıyla buluşuyor.
Dünyaca ünlü kamança üstadı Imamyar Hasanov, geçtiğimiz sene 29 Ekim’de Aya İrini’de Athena ile gerçekleştirdiği büyüleyici senfonik konserinin ardından oda orkestrası ile çok özel konserler vermek üzere yeniden Aya İrini‘ye geliyor.
Imamyar Hasanov’a ülkemizin önemli sanatçılarından Mercan Dede, perküsyonda Mısırlı Ahmet, gitarda Cenk Erdoğan, bas gitarda Murat Copur eşlik edecek. Bu özel konserlere Sattas grubunun solisti Orçun Sünear ve Zakkum grubunun solisti Yusuf Demirkol daha önce hiçbir yerde dinlemediğiniz farklı yorumuyla bu özel konserlere konuk oluyor. Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak bu çok özel mekanda konser deneyimini kaçırmadan yerinizi ayırtın.

Bunu Paylaşın