Marine Line Türkiye, 400. tankerini boyadı

MDN İstanbul

Türkiye’de kimyasal tanker boya ve kaplama piyasasında önemli bir pazar payına sahip olan Marine Line Coating Türkiye yeni inşa-tamir ve yeniden boya olarak toplamda 400. tanker gemisini geçtiğimiz günlerde boyayarak teslim etti. 2006 yılından bu yana ABD’li Advanced Polymer Coatings ortaklığıyla Türkiye’de başarılı işlere imza atan Marine Line, Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, Kafkas ülkeleri, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’da faaliyetlerini sürdürüyor. 400. geminin boya işleminin tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Marine Line Türkiye Genel Müdürü Kaptan Koray Karagöz, ulaştıkları başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirdi. “Dünyada elimizdeki son verilere göre toplam 650 adet Marine Line kaplamalı kimyasal tanker var ve bunun yüzde 62’sini Türkiye’de yapmış olmaktan çok memnunuz. Bu sektörün bize olan güvenini yansıtması açısından oldukça önemli bir gösterge.

Ayrıca, 2011 yılında kurduğumuz Endüstri Kaplamaları bölümümüzde şimdiye kadar 163 projeyi başarı ile gerçekleştirdik. Bu projelerin arasında; Tüpraş, Petkim, Çalık gibi büyük petro-kimya tesisleri ile Eren, Isken, Izdemir, Enka gibi termik santraller bulunuyor. Ayrıca; Modern Karton, Mefa, Polyplex, Gübretaş, Anagold gibi büyük fabrikalarla Likit Kimya, Hayat Kimya, AB Gıda-Deskim gibi büyük depolama tankları olan firmalar da boya ve kaplama sistemlerimizi kullanıyor.

Ulaştığımız başarının ardında uygulama kalitemizin  yüksekliği önemli bir yer tutuyor. Boya ve işçilik kalitemiz, pek çok ülkenin rekabet ettiği bu alanda öne çıkmamıza olanak sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de başarımızı devam ettirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizi bu başarıya ulaştıran tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”

Bunu Paylaşın