Dünya Denizcileri mart ayında Exposhipping İstanbul’da buluşuyor

MDN İstanbul

IMEAK Deniz Ticaret Odası adına UBM Fuarcılık tarafından düzenlenen Exposhipping İstanbul; Asya, Avrupa, Amerika ve Afrika kıtalarından 43 ülkeden 150’nin üzerinde firma ve 627 marka ile 57 ülkeden 11.000’ni aşkın denizcilik profesyonelini ağırlayacak.
Norveç’ten Çin’e, ABD’den Rusya’ya, Japonya’dan Güney Afrika’ya denizcilik sektörünün en büyükleri, 21-24 Mart 2017 tarihleri arasında Pendik Green Park Convention Center’da düzenlenecek 14. Uluslararası Exposhipping Denizcilik Fuar ve Konferansı’nda buluşacak.
UBM’in İngiltere Borsası’na kote global bir şirket olduğunu belirten ve Marintec China başta olmak üzere 5 kıtada 12 farklı denizcilik fuarını üstlendiğine dikkat çeken UBM EMEA Türkiye Proje Danışmanı Esin Göksel Aslıhan, Exposhipping İstanbul’un 14’ncü kez denizcilik sektörünün dünya pazarlarına açılan kapısı olma misyonunu başarıyla yerine getireceğini kaydettti. “Exposhiping İstanbul olarak, T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın destekleri ile 30’dan fazla ülkeden Alım Heyeti’nin fuarımıza katılımı için gerekli çalışmaları yaptık. Bu ülkeler arasında en çok ihracat yaptığımız ülke olan Norveç ile başlıca hedef ve gelişmekte olan pazarlarımız Azerbaycan, İran, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Yunanistan, Hollanda, İtalya, Almanya,  İngiltere, Romanya, İspanya, Katar, Finlandiya, Kazakistan,  Yemen, Bulgaristan, Tunus,  Mısır,  Fas, Cezayir, Türkmenistan, Ukrayna  Lübnan, Çin,  Amerika Birleşik Devletleri, Kore, Japonya, Irak, Suudi Arabistan,  Danimarka, Brezilya ve Panama yer alıyor. Ayrıca, Yunanistan ve Afrika’daki Yunan Deniz Ticaret Odası ve Afrika Armatörler Birliği gibi çeşitli uluslararası kurumların destekleri ile gelecek delegasyonlar da Exposhipping’in sektöre sunacağı fırsatlar arasında yer alacak.”

Bunu Paylaşın